Notícies

 Inici / Notícies / Seguim ENDAVANT!!
Seguim ENDAVANT!!

Seguim ENDAVANT!!

Des de l'AGAD i tot i que s'acosti el final d'any, no ens aturem. Aquesta setmana ha estat plena de nous projectes :)
En primer lloc, ens hem estat reunint amb la Secretaria d'Estat d'Esports per tancar el nou projecte que presentarem a les federacions Nacionals a finals d'aquesta setmana. No volem fer "spoilers", però intentarem que les Federacions Nacionals, mitjançant un projecte global, dinàmic i necessari, en ajudin a:

    - Protegir els drets dels esportistes
    - Informar de les novetats en matèria de lluita contra el dopatge
    - Promoure la salut i garantir la igualtat en les competicions esportives
    - Impulsar i promoure el joc net
    - Aconseguir que no s'utilitzin substàncies i mètodes prohibits

A part d'això, també vam realitzar la primera reunió de "Reciclatge dels Agents de Control de Dopatge de l'AGAD". En aquest cas, ens vàrem reunir a les noves instal·lacions del Centre de Tecnificació Esportiva d'Ordino per posar en comú les diferents situacions amb les que ens hem anat trobant durant l'execució de controls, per posar en comú les solucions que podem adoptar. També els hem presentat la nova forma de funcionar a través de Microsoft TEAMS.

Agents de Control de Dopatge

Finalment, estem col·laborant amb la UAB en un estudi que pretén valorar la idoneïtat de l'aplicació de la "Performance Enhancement Attitude Scale (PEAS)" per a determinar la tendència de l'actitud davant el dopatge en diferents grups de població. Després de diverses reunions prèvies, vàrem reunir-nos amb el Focus Grup, consituït per l'AGAD; els dos responsables de la UAB (Yago Ramis, Professor Agregat del Grup d'Estudis de Psicologia de l'Esport al Departament de Psicologia Bàsica, Evolutiva i de l'Educació, i la seva alumna Sílvia Mestres); i 4 esportistes d'alt nivell retirats.

I es que a l'AGAD no ens aturem i seguim ENDAVANT!!!
 
Comparteix
Subscriu-te per rebre la nostra Newsletter Assabentat de les darreres actualitzacions i notícies de l'AGAD.
Utilitzarem el teu correu per a informar-te de novetats i notícies relacionades amb antidopatge. No el compartim amb tercers, i en la nostra política de privadesa trobaràs informació addicional sobre aquest tractament, i sobre la manera d'exercir els teus drets d'accés, rectificació i supressió, entre altres.